Nyt fra afdelingsbestyrelsen

Ny formand og næstformand i Gellerupparken
Den nyvalgte afdelingsbestyrelse har konstitueret sig med ny formand og næstformand. Youssef Abdul Kader afløser Helle Hansen som formand for Gellerupparken, hun fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.
Abdinasir Jama Mohamed er ny næstformand i stedet for Ali Khalil.

Tre nye ansigter i bestyrelsen
Ved Gellerupparkens beboermøde torsdag den 22. april 2016 var der genvalg til de fire bestyrelsesmedlemmer, der genopstillede; Ali Khalil, Jamal Mohammed, Youssef Abdul Kader og Nezar Ajjawi. Derudover var der nyvalg til Shaio Husen Mohamed, Mohammad Edwan og Mustafa Omar Botan. Første suppleant blev Deeqa Axmed Xaaji Yusuf.
Afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken har 13 medlemmer, der alle vælges for en toårig periode. De resterende seks bestyrelsesmedlemmer er først på valg næste år. Se medlemmerne af Gellerupparkens afdelingsbestyrelse - klik her.

 

Afstemningsresultat om renovering - stort jaGellerupparken gav et stort ja til renoveringsplanen (marts 2016)

Godt 100 beboere mødte torsdag aften frem (71 lejemål afgav stemmer) til beboermødet om at sætte gang i den store renoveringsplan med to pilotprojekter i B4, Gudrunsvej 38-46, og B7, Gudrunsvej 68-76.

Med et overvældende flertal på 136 ja mod fem nej og en enkel ugyldig stemme gav beboerne et rungende tilsagn om, at afdelingen nu skal i gang med den helt store renovering, som også indeholder planer om, at nogle af lejlighederne skal omdannes til andre lejlighedsstørrelser, således at lejlighedsmixet i Gellerupparken kan blive mere varieret.
Med den store opbakning fra beboerene kan afdelingsbestyrelsen og boligforeningen nu arbejde videre med at gøre planerne helt klar til, at håndværkerne i løbet af 2017 kan begynde på arbejdet. Det forventes, at det kommer til at tage otte-10 år, før alle afdelingens blokke er sat i stand.

Gellerupparken portrætteret i ny DR1-serie i fire afsnit (marts 2016)

Hr og fru Danmark nåede med DR1 helt ind bag dørene i flere private hjem hos beboere i Gellerup, og det samme gjalt også en række Brabrand-borgere. Det skete i programserien "En vej - to verdener" - der skildrede livet hos en række familier på hver sin side af Hejredalsvej i Brabrand.
"Det siges, at Danmark er et af de mest lige samfund i verden. Alligevel er der forskel på de levevilkår, vi hver især har - og uligheden vokser", lød det i foromtalen af tv-serien, der blandt andet viste, hvad det betyder for familiernes muligheder for at skabe sig et godt liv.
I tv-serien kan du blandt andet følge et kendt Gellerup-ansigt, kluseren Allan Fisker, som var med i tredje afsnit.

Nytårshilsen til Gellerupparken (dec. 2015)

Afdelingsbestyrelsen ønsker alle beboere en rigtig glædelig jul og et godt nytår og har rundtsendt en hilsen til alle beboere - læs her.

Gellerupparken skifter til YouSee efter nytår (nov.2015)

Tidligere på året blet det på ekstraordinært beboermøde vedtaget, at afdelingen skal melde sig ud af Antenneforeningen Aarhus og i stedet lave et nyt samarbejde med YouSee.
Arbejdet med at få trukket nye fiberkabler ind til alle lejligheder går i gang umiddelbart efter nytår - og til den tid er det vigtigt, at alle beboere er med til at sørge for, at kabelarbejderne kan få adgang til alle lejligheder.
Med den nye YouSse-aftale får alle lejemål får en tv-grundpakke med 25
+ 6 etniske kanaler til 104 kroner om måneden. Alternativt kan beboeren
vælge en bredbåndsforbindelse på 5 mbit til 104 kr. om måneden.
Aftalen betyder, at alle beboere er forpligtet, som i dag, til at betale for
grundpakken i de kommende fem år.
Frihed til at vælge anden udbyder
Hvis den enkelte beboer ønsker det, kan han/hun stadig vælge en
anden tv- eller internetudbyder, men beboeren slipper ikke for at betale for grundpakken over huslejen.

Gellerupparken, Afdeling 4, Brabrand Boligforening | Beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A, 8220 Brabrand